Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Το FORWARD είναι κάτι παραπάνω από ένα μαγαζί - ουσιαστικά είμαστε άνθρωποι που δουλεύουν πολύ αλλά κάνουν αυτά τα αθλήματα περισσότερο, αγαπούν να μοιράζονται το πάθος τους για όλα αυτά υπέροχα αθλήματα σε Χιόνι και Νερό.

Είμαστε χαρούμενοι για οποιαδήποτε επίσκεψη στα μαγαζιά, στο e-shop, για κάθε like στη σελίδα μας στο Facebook... αλλά μην μένετε μόνο σε αυτά. Τα σχόλιά σας στο Facebook, γλυκαίνουν την μέρα μας και μας δείχνουν το ενδιαφέρον σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Άλλωστε, είμαστε όλοι μια ιδιαίτερη οικογένεια από "σπασίκλες" που αγαπούν τα αθλήματα με σανίδες...!

Το πάθος σας είναι ο σκοπός μας.

RIDE MORE TALK LESS

Η ομάδα μας

Μπορείτε να μας βρείτε στο κατάστημα FORWARD (Αγ. Παρασκευή, Μεσογείων 399) από Δευτέρα εώς Παρασκευή, ή τηλεφωνήστε μας στο 210 6856946 αφού λατρεύουμε όσο τίποτα άλλο να μιλάμε για τα αθληματά μας - εκτός βέβαια από το να τα κάνουμε. Είμαστε riders διαφόρων ηλικιών, δεξιοτήτων και ταλέντων με το ίδιο υπερβολικό όμως πάθος - να βρισκομάστε στο νερό ή το χιόνι όσο το δυνατόν περισσότερο για να διασφαλίσουμε ότι και οι πελάτες μας θα κάνουν το ίδιο!!